Träning på hög nivå

Har varit ute och sprungit i en stund nu, det ganska så varmt ute men det blåste lite så det var jätte skönt faktiskt.
Strechat har jag också gjort, måste börja stretcha varje dag nu som förut så att jag ska bli vig igen.
En sak jag inte har nämnt än är att jag har kommit in i twister träningslag så jag kommer börja på cheerleading igen vilket jag är super glad över, saknar verkligen cheerleading så skönt ska det bli att börja igen.
 
 
 
 

Sommarlov

Nu har man sommarlov och förhoppningsvis så blir den här sommaren bättre än den förra.
Det har gått ungefär en vecka nu och har inte gjort så mycket, bara umgåtts med kompisar och tagit det lugnt vilket alltid är skönt.
Problemet nu är att alla mina kompisar har jobb så alla börjar jobba idag, och eftersom jag inte har något jobb så kommer det bli ganska tråkigt för mig under dom här veckorna..men i juli så kommer jag ha fullt upp, ska åka till skåne för att hälsa på kompisar och kanske hinna gå på  landskrona karnivalen, sen så kanske jag ska utomlands med pappa och resten av den familjen fast jag ska till  finland också så jag kanske inte kan följa med för att dom kan bara åka just den veckan jag är där men det gör inte så mycket, kommer ändå ha det bra där.
 
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, inga planer så att säga.
Vill åka in till stan och köpa lite saker men vet inte om jag pallar, vet i alla fall att jag ska träffa Julia en stund senare för att hon åker till malta på tisdag..den jäveln, så vill hinna se henne innan det.
 
 

RSS 2.0