Ingen skola för mig inte

Min skola är inte exakt den bästa så jag får inte reda på mer information om min praktikplats utan jag kommer till skolan på torsdagar och fredagar då dom andra har praktik och jag ska få sminkuppgifter, men sen så har dom inte fixat några uppgifter eller någon information om min praktikplats så dom säger bara att jag ska ta närvaro och sen åka hem.
Men nu så har jag tröttnat på det för det tar en timme till skolan så nu så stannar jag hemma den här torsdagen och fredagen och så ska jag prata med dom nästa vecka.

Nu sitter jag och kollar på American Horror story och ska snart städa mitt rum, har tränat lite idag också men hade värsta träningsvärken från träningen igår men det känns skönt att träna.
 





Veckan

Det har hänt mycket under dom här dagarna det är därför det inte har blivit några inlägg först nu.
Jag orkar inte ta upp allt här på bloggen men kan berätta lite om den här veckan, i måndags  var jag i skolan som vanligt, började 20 över 8 och slutade 15.45.
Fast jag börjar tidigt och slutar sent så är den en helt okej måndag för jag sminkar nästan hela dagen och det har jag verkligen inget emot.
I tisdags så skulle jag ha samhälle men när jag kom dit så fick jag reda på att min lärare var på semester så jag fick en uppgift att göra hemma.
Igår så skulle vi träna hemma istället för att ha en vanlig idrottslektion och eftersom jag tränar cheer så räknas det,  vid 2 tiden åkte jag och Felicia till Farsta, jag skulle köpa ett skal till mobilen och ett par tränings shorts, kom dock bara hem med ett par shorts men hittade också en kjol och en klocka som jag planerar att köpa någon gång i framtiden. 






Onsdagen den 6 november

Dagarna går så snabbt nu för tiden, imorgon är det redan torsdag så snart är det äntligen helg!

Slutade vid tolv ungefär för vi simmade bara och sen fick vi gå hem, det gick faktiskt riktigt bra, vi skulle simma 8 sträckor och sen träna livräddning.
Man skulle ta upp en docka som låg på botten, rädda någon med en livboj och sen andra massa övningar.

Kom hem lite efter ett och då lagade jag lite pasta som jag åt samtidigt som jag kollade på HIMYM.
Nu ska jag kolla på American Horror Story  och senare åka mig till träningen.




Hejdå världen.

Nu hade jag tänkt sova men bloggar mer imorgon, har haft lust tt blogga i ett tag nu men har inte haft tid eller ork men nu ska jag försöka skärpa mig.

Jag börjar 11.00 imorgon och då ska vi bara simma med klassen sen får vi åka hem, men är inte så förtjust att simma, speciellt inte framför många människor, men men vad ska man göra.





En tisdag i november

Idag så hade jag som vanligt bara samhälle, börjar 12.25 och slutar 14.00. Det är skönt fast ibland känns det riktigt onödigt att gå till skolan för jag har bara en lektion om dan så ibland önskar man att dom hade att ihop lektionerna på en dag och fått ledigt på någon annan men nu ska jag inte klaga för mycket, jag är ju ändå ganska så nöjd med schemat.

Efter skolan så följde Sanna med mig till Farsta, jag skulle kolla efter ett par skor till vintern och kläder tills fredag då jag ska på begravning.
Hittade ett par snygga kängor som jag köpte och sen en klänning som jag inte är så säker på att jag vill ha kvar. 




RSS 2.0